Anammas formbara färs, är verkligen en användbar produkt, jag har gjort köttbullar och biffar än så länge. Det jag märkt är att man bör tänka på att den inte få tinas för mycket för då går den inte att forma. Då jag haft stekt lök i både köttbullarna och biffarna, så rekommenderar jag att man tar fram den mängd färs man ska använda sig av, har i en bunke och sedan har över den stekta löken och resterande ingredienser, blandar och formar, då blir det perfekt.
Vegetariska grillbiffar
formbar färs
gul lök
paprika
soja
liquid smokesvartpeppar
salt
getost
olja
sirap
- Ta fram önskad mängd formbar färs och ha i en bunke.
- Finhacka löken, jag tog en 1/2 gul lök och det blev 4 ganska stora biffar.
- Stek löken i olja tills den fått fin färg, och motslutet ringla över lite sirap.
- Ha över den steka löken på färsen.
- Finhacka paprikan (jag använde mig av ca 1/3 paprika), riv lite getost och blanda samman alla ingredienser.
- Smaka av, forma till biffar och pensla dem med olja innan du lägger dem på grillen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar